I'm was born this way

jag har bara en fundering idag, vad är det som får folk att vänta o vänta intill det sista.. med att säga ngt som skulle kunna såra någon, varför inte ta det direkt bara.. De folk inte förstår är juh att destu längre du väntar ju mer sårad blir man, eller aa mer besviken osv.. Det enda man tänker är varför sa du inte det tidigare?

Just idag !

Idag känner jag mig sjukt glad, på sånt jävla toppen humör. Så tack vare dessa omständigheter så drar jag ner mitt 40 dagar till 30 dagar... :)
Så nu är det bara 15 dagar kvar ! innan jag lyckats.. Känns som jag har fått kontroll på mig själv och börjar faktist tänka annorlunda o det är positivt, jag tror jag kmr uppskatta mkt annat än just sexet efter detta. Förut har nästintill allting handlat om det, men nu är det ändring. Jag vill bli en bättre person varav denna utmaning. Och jag har visat för mig själv att det finns annat.. =)
Nu in i duschen efter ett hårt pass på gymmet, sedan jobbet ! =)

Traditioner...

Traditioner är ett väldigt roligt ämne, tex att på min födelsedag så är det juh tradition att skämta om massa saker osv... Dvs 1 april.
Men jag har kommit på en väldigt bra tradition jag börjar med detta år, kom på den tack vare en nära vän som gjorde desamma :)
Jag ska nämligen dricka varje dag hela denna veckan. Och göra det i all framtid att fira min födelsedag med mig själv varje dag hela veckan jag fyller år på ! :P
Hihihi så ikväll blire party igen.. Får se hur länge det räcker dvs 1 sexpack coronas, 1 l sourz, 3 L rödvin haha :)

Wohooo !!

Då var det dags att uppdatera med träningen då, och jag kan säga vad jag tror...
Jag tror att min kropp använder "rage" när jag tränar. För jag ökar o ökar o ökar o ökar.. det är så sjukt mkt roligare när man ser resultat. eller aa märker... Maxade en "bröst" maskin idag också utan problem helt underbaaart !


Känslor, varför har vi dom? tänk om jag skulle uppfinna en spärr i huvudet där jag kan koppla på känslor när jag behöver dom och så fort jag blir ensam bara koppla bort dom? Ja gott folk jag kunde det. Men tack vare någon så är det borta... Ingen känner igen mig, inte ens jag själv :S jag går o tänker och är deprimerad hela tiden och det är fan inte "pontus" !
Ursch inge kul alls. Om du ändå skulle kunna säga hur så skulle jag göra det, även om det var omöjligt skulle jag göra det möjligt !!!
Varför ska allting vara så förfärligt besvärligt?

Ännu en helg

Då var ännu en helg över, vad är det som gör helgen så speciell? Jo alkoholen.. hahaha
Igår vart det party med Bröderna hallberg, elvis, linus osv... Började med att jag skickades in i ölspelet med jäger o redbull, Och det första jag gör är att torskar o får 21 klunkar, sen gick kvällen bara utför !!
Men men hade roligt, träffade mkt gammalt folk, plus att jag träffa en gammal flamma, väldigt trevligt !

Alla blickar jag får av dig skär i mitt hjärta, allt som handlar om dig får mig att gå i deprission eftersom jag vet att jag aldrig kommer dela livet med dig.. När du ler så får jag en efederin kick även fast du inte vet de. När jag se dig vara glad så känns det som att jag bara ska gå därifrån o släppa dig. Men det kmr jag nog fan aldrig göra <3<3


<3

Ja som dom flesta vet sa jag att jag inte skulle ha förhållande tills typ jag var 30, nu är det kört tror jag !
Träffat en sån underbar tjej. Mina känslor jobbar för snabbt... Hahaha
Men allt med henne känns så jävla bra.. Träffat henne typ 4 ggr o redan är vi "vi" :P så att säga.. Känns skönt o veta att man är omtyckt...
Tänkte bara sprida nyheten. Nu blir det BB med <3. God natt folket ! :)

Kärlek kan aldrig förklaras, den kan försöka beskrivas. Men du kan aldrig förklara varför du känner så som du känner.

Underbara dag ! :)

idag har jag vaknat på världens bästa sida, jag vaknade breve..... och är fortfarande inne på mina celibat dagar ändå kändes det jävligt bra att vakna breve... :)
Har en ny frisyr kmr bild någon gång. Lite annorlunda för mig haha men ändå så får det bli nu !! :P
Jag har egentligen allt jag vill ha förtillfället så nu är det slut på depp perioden jag haft. Fuck this nu kör vi nya äventyr !

Jag ligger inne på dag 5 nu och det börjar märkas lite annorlunda saker, och var kanske inte den bästa filmen jag såg igår "black swan" massa sex och snygga tjejer.. För visso en väldigt bra film men ja. som sagt inte den smartaste o titta på hahaha... Men jag kämpar på.
Ngt jag tkr är konstigt att det är inte en enda som tror jag kmr klara de :S hallå va tror folk om mig? :O

Aaa nu blir det off to work.. Cee yaa !! =)

Jaha vad ska detta visa?

Idag ska jag till läkaren, är lite nervös men jaja det är väl bara att ta det som det kommer :)
Dåligt samvete vaknade jag med också... Insåg att jag kan ha gjort ngt som sårat och fått en viss person på andra tankar, och det skar som fan i hjärta i morse. JAg vet att det kan vara för tidigt. Men mina känslor gick före och jag insåg nog inte hur det stod till. och jag säger förlåt <3 :( jag ska lämna dig i fred nu...


I took her out... but she blowed me away.

Ja som ni sett på bloggen, så har jag saknat en viss person. Och gör det fortfarande men nu verkar det som att jag få ge upp och lägga det på hyllan, tråkigt nog. FÖR JAG HATAR ATT GE UPP !
Men ibland så finns det inget annat val...
En rolig nyhet är iaf med detta så vet jag vad jag vill göra, så om 6 månader så händer det ngt nytt och sjukt spännande i mitt liv, hihih !! Vill nu bara att tiden ska flyga iväg, Fast under mina semesterdagar i sommar får gärna tiden gå sakta, men allt annat kan bara blåsa förbi känns det som ! :)


Saknar dig grovt och är sjukt ledsen över hur det här slutade, plus jag är sjukt arg över att veta att jag aldrig kommer ha dig för mig själv igen :(

Dag 2

Då var dag ett avklarad inom detta kyskhets test.. Känns som vanligt hittils men vänta så får ni uppdatering dag för dag... FÖr jag vet att det kmr bli ett helvete. :)

Dag ett för pulverperioden inom gymmet, Kändes bra. Skiten fick hela kroppen att klia. Men jag kände även att när det blev tungt och man brukar kämpa men det händer inget, så hände det något idag.. så nu jävlar !! :)

Saknaden av det hela..

Det enda man egentligen saknar utav "kärleken" är känslan av att ha någon som accepterar dig som den du är, den som älskar dig än fast du felar. Känna att du kan göra misstag men att veta att du blir förlåten för de, En svag känsla av att du får ta del av någon annans liv skapa en plats i deras liv. När du blir accepterad in i deras liv. Det är då man egentligen gör det största misstaget, för det är då man blir bekväm.
När du blivit bekväm, det är då du blir som mest sårad.

Om man känner sig älskad och har bekvämligheten, det är då du öppnar dig
Det är då du släpper taget om dig själv och berättar allt.
När du berättat allt så springer personen där ifrån pga du har
haft ett liv som ingen borde ha.


Så när du känner att du är i detta läge borde du säga denna mening :
Tack och hej
FUCK DIG !

:) god natt folket !


40 dagar och 40 nätter !

Haha nu har jag fått en sån sjuk idé att köra 40 dagar och 40 nätter utan någon form av sexuell aktivitet, dvs inga pussar, inge sex, inge onanera, ingeting som har med det att göra !
Så watch out nervvrak !! :)


Kyskbältet på !!


Trough the night we will rise...

Jaha Morgon, vaknade 8 ungefär i morse pga en väldigt rolig anledning som är privat.. Sedan somnade om vaknade 9. Idag är det tvättdag samt städdag, städandet är klart (så underbart med liten lägenhet), Idag blir det kanske stockholm stad för lite käk o kolla kläder med min kusse som varit ute o rest.. :)

Jag har även inhandlat ett par nya skor, Blev ett par fejkade björnborg !! :) enbart 200 kr :D



When the world turns around to fast..

Ibland har man dagar där det känns som att allt börjar så jävla bra, sedan känns det som att jorden helt plötsligt snurrar ett extra varv och allt blir totalt förändrat. Frågan är vad det är som kan få oss människor att ändra humor så lätt, Var vi likadan för 500 år sedan? Eller hade vi andra "djuriska" instinkter som inte hanterade känslor på samma sätt?

Beställt hem lite protiein tillskott och prestationspulver för träningen. Så på måndag börjar dokumentationen av träningen direkt. Nu jävlar ska det ökas i vikter !!!

I lördags när jag var i västerås var jag ensam i ca 3 min då alla var på toa och jag kollade läget, då fick jag tydligen vara med på bild hahaha, kul att stå helt solo på en vimmelbild. Men för att klockan var 01:20 så var det en otroligt bra bild tkr jag ! haha



Helgen var grym !

Åååh då var det måndag igen, varit lugn o rolig dag idag på jobbet... Otroligt skön personal jobbar jag med ! sen finns det vissa som är lite små jobbiga "ibland" !!!
Helgen gav mkt, tog mkt och visade vad det är som gäller... :)

Var i västerås och festa för första gången, med chefen o Robin Hade så sjukt kul. Var mkt folk. Nästintill för mkt folk. Men det går juh inte :P
Sedan var det ett jävla tjat på Chefens kompis som tydligen jobbade med ADHD barn och jag som har det, blev direkt utpekad av henne (inte så svårt att veta att jag har det). Men den jäveln fortsätte hela jävla kvällen att prata om det... Började bli uttjatat efter 4.5 timme :P
Men kul var det o full som ett as blev jag, somnade i sitandes position i soffan, med en flaska rödvin kl 6 på morgonen, Vaknade kl 8 typ Och var HUR pigg som helst och det jag gjorde var att jävlades med dom som sov hela dagen... hahahaha var så otroligt roligt..
Nej nu blir det gymmet !!

If the weight is the thing that make's it all hard.

Nu är det så att jag förmodligen har "strauma" fick jag veta idag... Det menas med att min "någonting" som gör att vi förbränner saker, som får vår kropp att veta hur mkt den ska göra av med osv.. Den är överarbetande Så jag kan ej riktigt gå upp i vikt... Folk på jobbet idag kallade mig sjuk i huvudet med tanke på vad jag åt...
Detta kan ses som ett problem för mig som håller på med att försöka bygga muskler, men om man tänker efter destu mindre jag väger o starkare jag är destu större chans har jag att när jag börjar tävla i det nu jag tänker börja tävla i ligger jävligt bra till med tanke på vikten osv... Hihihi en lite onödig information haha. Men ändå kände att jag behövde få ut det :D

Nej nu blir det av till gymmet sedan pingis med elvis ! idag blir det riktigt tungt på gymmet ! :)

När livet leker lockande lekar, vad gör vi då?

Dags för lite tråkiga nyheter för mig själv så att säga, Nu har det hänt det jag visste skulle hända. tjejen jag träffat nu ett tag, betedde sig lite konstigt mot mig, och jag självklart märker det direkt eftersom jag är en detalj person. När något ändras så märker jag det direkt. Och så jag ställde frågan till henne hur hon kände jo denna diskution ledde till att vi tar ett "uppehålL" som jag enligt erfarenhet menas jag vill inte träffa dig någe mer men har inte mod att säga det just nu, Jag känner mig så sjukt nerslagen på jorden. Allt var så jävla bra, Var så sjukt lycklig med henne och hoppas hon ångrar sig o vill försöka på riktigt med mig, Saknar henne redan.

Vill inte vara utan dig. <3

När det blir så här så har bara ett sätt fungerat för mig, dvs för att ta mig ur denna nerslagna situation. Jo genom att göra saker som folk tkr är olämpliga. Men nu så kan jag ej. Ngt med henne får mig helt ur balans. Hon har på så kort tid tagit plats inom mig, känns så sjukt jobbigt och deprimerande....


Otroligt roligt !

Jaha då var det ett tag sen man skrivit tänkte uppdatera lite :D

Ja på senaste tiden har det hänt roliga saker på jobbet, tex vår restaurang har blivit utsedd till Mälardalens bästa vägkrog enligt Motorförar tidningen.
Här är länken till artikeln http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/mhf/pressrelease/view/baesta-vaegkrogen-dinners-ekolskrog-591099
Tyckte det var otroligt roligt och se...


Sen har min Onepiece som jag och min mormor har tillverkat själva utav otroligt fint tyg med foder.. Bild kommer senare :)

Jag har slutat med MMA och tänkte nu gå in o köra väldigt seriöst på gymmet, och försöka springa i gång min kondition.. :)

Jag har även börjat läsa igen. Denna gång blev det en bok som handlar om psykologi, Boken heter "Sinne för ledarskap" Skriven av Howard Gardner. Kommit ungefär 3-4 kapitel och hittils är den otroligt Intressant. Han drar upp olika typer av ledare som funnits/finns i vår värld.

Nu ska jag gå o lägga mig och sedan blir det mer jobb och imorn hälsar jag på en arbetskollega hos han, Ska träffa hans flickvän för första gången. Ska bli intressant...

Sov gott :)

Och glöm inte, att lev livet så som du vill ha det. Och ångra aldrig något som gett dig ett leende på läpparna ! :)

RSS 2.0